Instruit

Despre noi

Bine ați venit la Asociația Instruit

Asociatia instruIT este o organizatie neguvernamentala  cu sediul in Oradea, al carei scop este dezvoltarea si specializarea resurselor umane in domeniul tehnologiei informatiei. Inca de la inceput am beneficiat de sprijinul unor specialisti de prestigiu care au activat in calitate de voluntari sau colaboratori in cadrul Asociatiei isntruIT.

In primul an de functionare Asociatia instruIT a devenit Academie CISCO si centru de testare acreditat ECDL cu numarul RO 232, fiind cel mai important centru de testare ECDL din zona de vest a Romaniei si unul din cele mai importante centre ECDL din tara https://adevarul.ro/locale/oradea/asociatia-instruit–oradea-mai-bun-centru-ecdl-romania-1_50ad8b057c42d5a663970c77/index.html. Pana in acest moment peste 10000 de candidati au urmat cursurile si au sustinut examene de certificare ECDL in cadrul Asociatiei instruIT

Din anul 2007 Asociatia instruIT isi diversifica portofoliul de certificari abordand si examenele pe computer pentru evaluarea competentelor lingvistice. Astfel am obtinut acreditarea de centru de examinare acreditat ETS pentru examenele TOEFL ibt cu numarul de centru stn11957A, testand pana la aceasta data peste 1000 de candidati.

Incepand cu anul 2009, Asociatia instruIT se implica in calitate de furnizor de servicii de pregatire si certificare in domeniul IT si al competentelor lingvistice in numeroase proiecte cu finantare europeana

Din anul 2018, Asociatia instruIT se implica si in importul si distributia de materiale de pregatire in domeniul  limbilor straine si a echipamentelor digitale pentru predarea interactiva. In acest sens au fost initiate parteneriate cu organizatii importante (Hamilton House Publishers, Global ELT, Harper Collins, Helbling Languages si Black Cat Cideb) pentru distributia  cartilor si materialelor digitale de pregatire la limba engleza.

O latura importanta a activitatii noastre o ocupa si proiectele de responsabilitate sociala printre care enumaram:

 1. “Prietenii mei de la ADOR” proiect initiat si coordonat de Asociatia instruIT. Proiectul s-a desfasurat sub patronajul Primariei Oradea, avandu-I alaturi de noi ca parteneri Asodiatia Down Oradea, ECDL Romania si 3 licee din Oradea ( Liceul Teologic Baptist Emanuel, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu si Colegiul National Mihai Eminescu). In acest proiect au nfost implicate 75 de elevi din cele 3 licee oradene impreuna cu 18 copii cu sindrom Down de la Asociatia Down Oradea (https://www.ovidan.ro/?p=articles.details.3415).
 2. “Sanse egale in educatie”, proiect initiat si coordonat de Asociatia instruIT avand ca partner Fundatia Casa prin intermediul caruia un grup de 10 copii din medii defavorizate au beneficati gratuity de cursuri si certificare Equalskills (https://www.comunicatedepresa.ro/ecdl-romania/sanse-egale-prin-educatie/)
 3. “Educatia Muzeala, instrument de promovare a memoriei valorilor umane”, proiect de educatie culturala finantat de AFCN – Administratia Fondului Cultural National si implementat de Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice FDEC Romania in parteneriat cu Muzeul Tarii Crisurilor, Liceul Teoretic Aurel Lazar, Liceul Teoretic Ady Endre, Colegiul National Iosif Vulcan, InstruIT Oradea si ECDL ROMANIA
 4. “Profesori pentru mileniul III” proiect initiat si coordonat de Asociatia instruIT avand ca partener editura Hamilton House Publishers din Grecia, prin intermediul caruia 300 de profesori din aproape 100 de scoli din intrega tara au beneficat gratuit de carti de pregatire la limba engleza in valoare de peste 10.000 euro.

Reactivate Your Grammar And Vocabulary C1/C2 Exams – Student’s Book

Reactivate your Grammar & Vocabulary for  C1/C2 exams presents grammar and vocabulary in a clear and concise way. The book has been written based on the needs and topics relevant to students at C1 and C2 levels. It comprises theme-based units in which the English language is presented in an active context. Students are able to consolidate the grammatical structures and vocabulary required for the C1/C2 level examinations by means of a range of exam-based tasks as well as generic exercise types.

Pentru mai multe informațiii, contactează-ne!

  Design fără titlu-48
  0
   0
   Coșul tău
   Coșul tău este golReturn to Shop