Instruit

Evenimente

Asociația InstruIT si Regency Books vă invită sa participați la un webinar cu tema „Updated tips for the A2 Key and B1 Preliminary Cambridge Exams” prezentat de Vaughan Elliott, autorul a două dintre cele mai recente cărți de teste apărute la editura Regency Books din Marea Britanie și distribuite în România de Asociația InstruIT.

Webinarul va avea loc pe platforma Zoom, pe data de 29 aprilie 2023, de la ora 16.00.

Toți participanții vor primi ulterior un certificat de participare la eveniment! De asemenea, vom organiza o tombolă, premiul fiind 3 cărți de teste de nivel A2 cu răspunsuri și audio gratuit.

Despre autor: Vaughan Elliott a fost implicat în examene de limba engleză timp de 15 ani în Europa de Est și Scandinavia, atât ca examinator, cât și ca formator de examinatori și are mulți ani de experiență ca autor de materiale de examen. În cadrul acestui webinar, autorul va prezenta diferitele părți ale componentelor de ascultare, citire, vorbire și scriere ale examenelor A2 Key for schools și B1 Preliminary for Schools. Vaughan va oferi, de asemenea, sfaturi utile pe tot parcursul prezentării, iar la final va avea loc o sesiune de Q&A. Participanții pot trimite întrebări în timpul discuției, urmând ca autorul să răspundă la unele dintre acestea în cadrul sesiunii de Întrebări și Răspunsuri.

Pentru a putea participa la eveniment, vă rugăm să completați formularul de mai jos, până la data de 21 aprilie:

Webinar

Vă așteptăm cu drag!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golReturn to Shop